Produkt

LettBrett01

KlOKKE OG DATO


På LettBrett får man en enkel oversikt over klokkeslett og dato. På den måten vil brukeren alltid kunne holde oversikt over tiden.Et forenklet nettbrett


LettBrett er et forenklett nettbrett tilpasset eldres behov og ferdigheter. For mange eldre kan den velkente app-strukturen på dagens nettbrett virke vanskelig, ettersom funskjonene "gjemmer" seg bak app-ikoner. Derfor er alle funksjonene på LettBrett vist på en hjemskjerm. På den måten vil ikke brukeren gå seg vill i et hav av apper.

02VÆR OG VÆRVARSEL


Gjennom LettBrett kan man holde seg oppdatert på dagens vær og tre dager frem i tid. Været blir illustrert gjennom et enkelt symbol. Gradene blir også vist og oppdateres fortløpende. Fargen på gradene endres i takt med temperaturen. 

03

BILDEKARUSELL


Venner og familie kan sende bilder fra sin enhet til LettBrett. Bildene blir automatisk lagt inn i en bildekarusell som går på rundgang. Samtidig blir dagens bilder fremhevet, slik at de mest aktuelle bildene blir vist hyppigst.04KONTAKTLISTE


Fra kontaktlisten kan brukeren ringe kontakter gjennom videosamtale. Dette gir en virkelighetsnær opplevelse og skal forebygge ensomhet. Det gir en bedre opplevelse å se personen man snakker med. Vi mennesker er avhengig av å se og å bli sett av andre mennesker, for å ikke føle utenforskap og ensomhet. 

Funksjoner

Ingen fremmmede

Kun kontakter som er lagt inn fra din enhet kan kontakte LettBrett

4G dekning

Du må ikke ha et dyrt internettabennoment for å ha LettBrett

Kommunikasjon

Hold kontakten gjennom videosamtale og bilder

Knytter generasjoner sammen

LettBrett

Slik at du lettere kan holde kontakten

med de du er glad i!

LettBrett